Clubul Fotografilor

Clubul fotografilor – Concurs de fotografie

Clubul Fotografilor a luat nastere in 3 decembrie 2016. A aparut din dorinta de a oferi o sursa noua si credibila de informare in domeniul foto din Romania. Clubul Fotografilor este un mijloc de informatie orientat catre membrii prezenti pe retelele sociale. Punem pret atat pe imaginile obtinute cat si pe tehnica foto folosita. Ne plac si sustinem orice segment al fotografiei. Incurajam prin diverse concursuri premiate, membri activi pe site. Clubul fotografilor isi propune sa sustina si sa participe la dezvoltarea continua a comunitatii foto din lume.

Este bazat in general pe tehnica si comentarii despre fotografii, pe intalniri si cercuri de fotografie. Clubul Fotografilor isi propune sa va tina activi cu: review-uri, teste, stiri, evenimente, prezentari, clasamente, concursuri foto, ponturi despre promotii echipamente, tutoriale.
Clubul Fotografilor a avut o crestere rapida, ajungand sa fie astazi un grup de prieteni fotografi carora le plac provocarile si ideile interesante.

Ne poti gasi pe Facebook , pe Instagram si pe Youtube.

Te asteptam sa ne cunoastem!

Lista castigatorilor la Expozitie:

1. Caterina Tudorache

2. Adina Morar

3. Mihail Golu

4. Marius Mitea

5. Adrian Stamate

6. Just Gina

7. Teodora Codreanu

8. Elena Biianu

9. Iulian Anghele

10. Schöner Emil

11. Tiberiu Opris

12. Gabriela Vochescu

13. Tiberiu Opris

14. Genovel Butnaru

15. Schöner Emil

16. Genovel Butnaru

17. Teodora Codreanu

18. Andrei Gheorghe

19. Tudorache Alexandrina

20. Adina Morar

21. Florinda Loredana

22. Just Gina

23. Adrian Stamate

24. Marius Mitea

25. Ruxandra Georgescu

26. Mihail Golu

27. Genovel Butnaru

28. Marcu Stelian

29. Iulian Anghele

30. Ioana Danciu

Participa doar membrii Clubului Fotografilor

Postarea fotografiilor se face numai in categoria si subcategoria din care acestea fac parte.

Regulament:

∙Fotografiile vor fi incarcate de participant pe site, in categoria si subcategoria specifica, in format jpeg. Fotografiile trebuie sa apartina celui care le posteaza.

∙Fiecare participant poate posta maxim 3 fotografii pentru fiecare secţiune.

∙Participantii se pot inscrie doar cu fotografii care nu au fost expuse in cadrul altor concursuri de pe pagina Facebook (Meta) – flash-uri, provocari, etc.

∙Fotografiile incarcate vor putea fi tiparite de organizatori in vederea utilizarii lor in cadrul unor viitoare galerii, expozitii, s.a. numai cu acordul proprietarului materialului fotografic.

∙Nu recomandam inscrierea fotografiilor care au suferit transformari dramatice cauzate de prelucrari digitale excesive: exagerari ale culorilor, contrastului, schimbari de culoare si alte manipulari evidente; Clubul Fotografilor promoveaza lucrari a caror valoare provine din calitatea lor naturala, originalitate, creativitate, expresivitate s.a.

∙Inscrierea presupune acceptarea prezentului regulament.