Clubul Fotografilor

Clubul fotografilor – Concurs de fotografie

Clubul Fotografilor a luat nastere in 3 decembrie 2016. A aparut din dorinta de a oferi o sursa noua si credibila de informare in domeniul foto din Romania. Clubul Fotografilor este un mijloc de informatie orientat catre membrii prezenti pe retelele sociale. Punem pret atat pe imaginile obtinute cat si pe tehnica foto folosita. Ne plac si sustinem orice segment al fotografiei. Incurajam prin diverse concursuri premiate, membri activi pe site. Clubul fotografilor isi propune sa sustina si sa participe la dezvoltarea continua a comunitatii foto din lume.

Este bazat in general pe tehnica si comentarii despre fotografii, pe intalniri si cercuri de fotografie. Clubul Fotografilor isi propune sa va tina activi cu: review-uri, teste, stiri, evenimente, prezentari, clasamente, concursuri foto, ponturi despre promotii echipamente, tutoriale.
Clubul Fotografilor a avut o crestere rapida, ajungand sa fie astazi un grup de prieteni fotografi carora le plac provocarile si ideile interesante.

Ne poti gasi pe Facebook , pe Instagram si pe Youtube.

Te asteptam sa ne cunoastem!

Previous photoNext photo
Contest is finished!
Title: Marking the days till freedom
Author: Petcu Florin
Votes: 8

Category: Fotografie conceptuala
Views: 236

Comments:
admin  11:22 (5 august 2022)
Oare este "fotografie conceptuala"? De ce oare insipratia este aici: https://www.flickr.com/photos/austingartman/5379429247 ?
Petcu Florin  15:50 (6 august 2022)
De ce n-ar fi fotografie conceptuală? „Have you ever been in a shell, counting the days, to finally be free...? This is, simply, Freedom...”. Sunt cuvintele lui Thamer al-Tassan, autorul ideii originale, din 2005. Austin Gartman este doar unul din cei care au reprodus fotografia lui al-Tassan, care se găsește aici: https://www.deviantart.com/tyt2000/art/Freedom-19490162 .
You must be logged in to post a comment