Clubul Fotografilor

Cum sa facem o fotografie dinamica

12 mai 2022
Avatar for Serban TucaSerban Tuca
1. Puterea culorii
Cercetați o locație cu multe culori vii și găsiți-vă unghiul.
Căutați oportunități de saturare a culorilor, chiar și în post edit.
2. Alb-negru
Căutați lucruri precum rampele de parcare, deoarece oferă un contrast și o adâncime deosebite. Trageți cadre acoperișurilor care creeaza umbre interesante.
3. Motion Blur
Creați dinamic prin panoramare. Subiecții care trec pe stradă. Puteți monta un trepied în spatele masinii și fotografiați cu expuneri lungi pentru trasee de lumină și mișcare.
Există și ventuze pt așa ceva, dar ancorați suplimentar dispozitivul, pt a nu plânge după aparatura.
4. Zoom Blur
Micșorați și expuneți cu timp lung pentru efecte interesante.
Definiți un punct focal de interes, fotografiați și dați zoom. Musai cu trepied solid.
Trageți noaptea folosind expuneri lungi și efecte de zoom. Fotografierea clădirilor cu toate luminile lor poate produce efecte extraordinare!
5. Dreptunghiuri
Folosiți locuri precum scări care au trepte dreptunghiulare. Cu un punct de statie bine ales, liniile drepte devin dinamice! Împreună cu lumina și umbra, puteți obține câteva fotografii cu adevărat interesante! De asemenea, căutați colțuri și linii ascuțite care să atragă privirea în cadrul dvs.
6. Perspectivă
Căutați clădiri înalte, punct de statie de jos în sus, inclinați camera foto si trageți subiectul în mod portret, pentru un aspect urban rece.
Găsiți un tunel sau o clădire abandonată. Acestea au un farmec aparte.
Coborâți-vă aparatul aproape de sol și creați cu surse de lumina linii în imaginile dvs, cu timp de expunere lung. Aparatul, bineînțeles, sta pe un trepied.
Serban Tuca
Author: Serban Tuca

Leave a comment